Inspiration

Inspiration | HearPro

 

Jobba hemifrån kräver rätt utrustning

 

Kanske har kontoret flyttat hem tillfälligt eller för att stanna men med rätt produkter blir din arbetssituation precis lika bra vart du än befinner dig. Kanske behöver du inspiration till vilka lurar som passar dig bäst?

Beroende på vad du jobbar med så finns det olika headsets att välja mellan.
Sitter du mycket i telefon? Du kanske till och med sitter i en bullrig miljö där kvalitén på samtalet måste fångas upp av rätt hörlurar?
Du kanske sitter hemma och behöver vara tillgänglig både i telefon men ha ett öra utanför jobbet?

Hur din situation än ser ut så finns hörlurar som motsvarar dina behov här hos oss!

Se alla våra Trådlösa Headset / Kabel headset


 

inspiration inear

Inspiration för att lyckas med din träning

Med inear-hörlurar slipper du både sladdar och värmen du kan få från vanliga hörlurar ''over-ears''.
För visst är det skönt att slippa tänka på att du ska bära med dig ett par vanliga hörlurar när du ska på din träning, utan istället bara lägga ner dina inear-hörlurar och låta de laddas upp i sitt etui?

Vi har olika modeller som kommer i flertal olika färger, kanske är du en av dom som vill matcha dina hörlurar med träningsoutfiten?

Se alla våra inear-modeller här

inspiration inear golf

 

Köp rätt hörlurar till dina anställda

 

Från att ta emot samtal i en lugn och fridfull miljö för de anställda, har miljön med öppna landskap och tekniskt utveckling gjort att vi mer och mer använder hörlurar. Det blivit nödvändigt för företagen att hålla ett lager av god kvalitet hörlurar för att förse sina medarbetare med inspiration och ork att jobba i en mer krävande miljö!

De flesta brukar köpa det mesta av våra produkter online.
Hörlurar är en av de mest sålda produkter för de flesta e-handel webbplatser. Men som konsumenter är du alltid nöjd med kvaliteten på det du får?
Har du någonsin försökt köpa hörlurar online?

Förutom utseendet finns det praktiskt taget inget annat du kan jämföra med.
Har du någonsin upplevt att hörlurarna som du beställde online, som skickades en vecka senare, inte visade sig riktigt leva upp till vad du hade hoppats på?
Det finns dock sätt att skilja ut vilken hörlur som fungerar för dig och en inte.

Precis som du kan jämföra RAM med datakraft, megapixlar med kamera kvalitet och lagring med antalet bilder när du köper en telefon, finns det några kriterier som du faktiskt kan jämföra med för att se till att hörlurarna du beställt är ett  slöseri med pengar.
Vi på HearPro har mångårig expertis i att förstå de små nyanser som måste övervägas när vi väljer rätt hörlurar för olika ändamål och miljöer. Därför har vi analyserat olika användningsområden och atmosfären på ett genomsnittligt kontor och sammanställt en lista över saker du behöver tänka på innan du investerar i enheten.

Här är de saker du måste tänka på när du köper hörlurar till ditt företag online:

 

 

Typ av hörlurar

Du bör vara specifik om vilken typ av hörlurar du vill köpa. Det finns två viktiga typer av detta.

On-Ears
Dessa hörlurar kallas också supra-aural. Även om de är stora, de är inte bekväma när det gäller användning under långa perioder. Dessutom har de flesta hörlurar på örat inte tillräckligt akustiskt skydd, vilket indikerar att människor runt omkring dig tydligt kan höra ljudet. Därför är dessa hörlurar inte särskilt praktiskt på ställen som har mycket störande ljud.

Over-Ears
Dessa är de mest bekväma hörlurar, i särklass, om du skall använda dem en  längre tid. Over-ear ger utmärkt ljudkvalitet; den enda nackdelen är dock att de inte är särskilt kompakta eftersom de är större och jämförelsevis tyngre. Dessa kallas också för circum-aural hörlurar. Denna typ av hörlurar rekommenderas vanligtvis för kontor.

Förstärkare

Förstärkaren är det som producerar ljudet i hörlurarna. Den är gjord av järn, talspole och ett membran vanligtvis. Det är ingen tumregel, men ju större förstärkare desto bättre ljud.

Känslighet

Om du vill höra hög musik måste du söka efter det i headsetets specifikationer. Känslighet påpekar hur högt ljud hörlurarna kan leverera. De flesta hörlurar har cirka 110 dB / mW, allt som är under 85 dB / mW bör undvikas.

Effekt

Effekten som används för att styra en hörlur kallas impedans. De flesta mobila enheter kan leverera den nödvändiga strömmen till hörlurarna, men de med lägre impedans kan behöva maximal effekt för att producera bättre ljud. Många som behöver högre effekt kommer inte att kunna leverera sina 100 procent utan en dedikerad strömkälla. I allmänhet är 16 ohm ett lägsta värde för hörlurar.

Frekvenssvar

Frekvenssvar är det frekvensspektrum som kan skapas av en mikrofon, där basljudet är lägre och den övre gränsen är diskant.
De flesta hörlurar tillåter frekvenssvar mellan 20 Hz – 20000 Hz. Om du vill ha mer bas än att välja en som rymmer ett bredare frekvenssvar än genomsnittet.

Sladd

Missa inte detta även om du tänker köpa ett Bluetooth-headset. Trots att ett trådlöst headset ser bättre ut och är kompaktare, måste du välja ett beroende på vilken trådlös teknik du använder. Det kan vara antingen Bluetooth eller radiofrekvens.
Bluetooth har vanligtvis en räckvidd på 30 m och låter inte lika bra som de flesta andra trådbundna hörlurar på grund av batteri- eller räckviddsproblem. Gå inte efter en gummibelagd sladd om den är ansluten, eftersom den snabbt trasslar och går sönder tidigt.

Bärbarhet

Vanligtvis är bärbarhet inte ett problem – med lätta bärbara datorer optimerar arbetsplatsen så att man enkelt kan förflytta sig i lokalen. Det krävs idag inga ljudisolerade rum. Men tänk på vilket avstånd som du rör dig ifrån källan. Behöver du Bluetooth eller är det bättre med en sladd.
En sladd ger dig en säkrare uppkoppling och du kommer aldrig att tappa ett samtal pga att tappar kopplingen till din dator. Samtidigt ger Bluetooth en rörlighet som många efterfrågar.
När det gäller att välja rätt hörlurar för dina anställda måste du se till att du får bästa kvalitet, särskilt på grund av det stora utbudet av alternativ som finns. Därför måste du överväga vissa specifikationer som frekvens och bas för att avgöra vilken som passar bäst för dina behov. Dessutom bör du överväga hur du planerar att använda dina hörlurar och vad du vill uppnå med dem innan du fattar detta beslut.

inspiration möte

 

Trådlösa hörlurar eller trådbundna hörlurar?

 


Debatten om trådbundna vs trådlösa hörlurar rasar och visar inga tecken på att snart kommer att upphöra. Marknadsunder-sökningsföretaget Grand View Research har faktiskt uppskattat att den globala efterfrågan på hörlurar fram till 2024 beräknas uppgå till 15,05 miljarder dollar. Detta innebär att när nya, toppmoderna blir tillgängliga kan debatten om trådbundna hörlurar och trådlösa hörlurar bli högre.
Låt oss inse det – det kan vara svårt att välja mellan trådbundna eller trådlösa hörlurar. När det gäller diskussionen om trådbundna vs trådlösa hörlurar, handlar allt om din livsstil och ditt behov.
Med detta sagt finns det vissa egenskaper som du bör tänka på när du bestämmer om trådlösa eller trådbundna hörlurar passar dig. Med många års erfarenhet av hörlurar nischen har vårt team på HearPro gjort djupgående undersökningar för att fastställa fördelarna och nackdelarna med dessa två typer av hörlurar.

 

Trådlösa vs trådbundna hörlurar: En jämförelse

Ljudkvalité

Trådlösa hörlurar ger en bekväm trådlös upplevelse men du kan stöta på distorsion beroende på din omgivning och avståndet från din källa. Alla system som ger en trådlös signal som matchar frekvensen för signalen som dina trådlösa hörlurar använder kan störas och ljudkvaliteten försämras. Vanligtvis kan detta problem undvikas om du håller din dator eller telefon i närheten.

Batteri

Många trådbundna hörlurar behöver ingen strömkälla. Det betyder att du kan ansluta dem till ett ljudsystem och använda dem när som helst och var som helst. Så länge din ljudkälla har ström så kan du använda dina hörlurar.

Trådlösa hörlurar har olika batteritid. Batterilivslängden varierar vanligtvis mellan 20 timmar och 30 timmar för trådbundna brusreducerande hörlurar och för vanliga Bluetooth-hörlurar varierar det från 8 timmar till 12 timmar. Men vissa avancerade Bluetooth-hörlurar hävdar att de ger upp till 40 timmars batteritid.

Kompatibilitet

Om du planerar att köpa trådbundna eller trådlösa hörlurar, vill du se till att de är kompatibla med olika ljudsystem. Detta kommer att förenkla för dig att plocka upp hörlurar som du använder för att lyssna på musik, prata på din mobil och mycket mer.

Du kan använda en 3,5 mm-kabel för flera trådbundna hörlurar som hjälper dig att ansluta dem till ett ljudsystem. Länka ena änden av kabeln till hörlurarna och den andra änden till inspelningsenheten så får du de resultat du förväntar dig.

Om du ska använda trådbundna eller trådlösa hörlurar på din mobil, ta en titt på hörlurarna så att de överensstämmer med din enhet. IPhone 7 har inget hörlursuttag och om du inte har iPhone 7-hörlurs adaptern men du kan använda trådlösa Bluetooth-hörlurar på din smartphone.

De flesta smartphones har Bluetooth möjligheter och kan anslutas till trådlösa hörlurar. Det du skall kontrollera på dina  trådlösa hörlurar är kompatibla med de nya Bluetooth-uppdateringarna. Många är bakåtkompatibla med äldre modeller som använder en tidigare Bluetooth-version. Det enda undantaget är smartphones som inte är utformade för att använda Bluetooth Smart, en teknik som saknar grundläggande kompatibilitet med Bluetooth.

Är trådbundna eller trådlösa hörlurar bättre?

Trådbundna och trådlösa hörlurar erbjuder en mängd olika fördelar. Båda typerna av hörlurar har bevisat att  det är enkelt för dig att ansluta till dina ljudenheter. Dessutom finns det hundratals trådbundna och trådlösa hörlurar tillgängliga, vilket ger dig massor av hörlursalternativ att prova.

Det kan vara svårt att välja mellan trådbundna och trådlösa hörlurar och det slutliga beslutet är helt upp till dig. Om du förstår familjens önskemål kan du bestämma hur dina hörlurar kan användas. Du kommer då att begränsa jakten på rätt hörlurar baserat på användning, design smak eller andra faktorer.

När du väljer mellan trådbundna hörlurar och trådlösa hörlurar inser du att valet inte kan gå fel. Trådbundna och trådlösa hörlurar är tillverkade av de bästa komponenterna och är designade för att hålla. På HearPro har vi en mängd olika alternativ för hörlurar som du kan jämföra för att välja den bästa du kan välja mellan.

Inspiration | HearPro
Inspiration | HearPro

 

Headset för digitala möten

 


När företag går internationellt är det absolut nödvändigt för dem att hitta ett sätt att sänka kostnaderna för kommunikationen. Det är därför Skype, en online applikation som har blivit mycket populär. Kunder och kollegor i ett företag kan använda det så länge båda parterna använder Skype.
Att implementera Skype som en del av ditt arbetssätt för kommunikation i ditt företag behöver du bara skulle innebära en liten finansiell investering – ett kompatibelt headset. Det enda som återstår att överväga är dock vilket headset som är bäst förSkype-samtal.
Eftersom de flesta headset är Skype-kompatibla finns det en rad andra överväganden att komma ihåg när du köper headset för ditt företag. På HearPro har vi många års erfarenhet och vi förstår att det krävs mycket vetenskap och teknik för att göra ett par perfekta hörlurar som ger bästa ljud och tydlighet.
Därför har vi utformat våra hörlurar på ett sätt som är anpassat till dina specifika krav. När allt kommer omkring är uppgiften att välja hörlurar mer än att bara välja en färg, istället måste du matcha paret till ditt mål.

 

För att hjälpa dig har vi skapat en guide som du kan följa för att göra ett välgrundat val när du köper ett par hörlurar.

Typ av anslutning

Anslutningstypen kan vara en nyckelfaktor för att hitta rätt headset. De vanliga 3,5 mm analoga uttagen eller USB-headset används ofta för trådbunden eller trådlös kommunikation och även för trådlösa Bluetooth-headset. Det bästa förhållandet beror på dina behov – kommer dina kollegor att vara stillastående eller rörliga? Har datorn headset- och mikrofonuttag eller bara USB-portar på datorns framsida? Kom ihåg dessa överväganden när du väljer typ av kontakt.

Design

Headset stilarna skiljer sig mycket åt och erbjuder dig en mängd olika alternativ. Vissa använder grundläggande öronproppar med en liten mikrofon inbyggd i ett nav i kabeln, medan andra föredrar en mer konventionell över-örat-stil av en justerbar bommikrofon. Att välja den bästa designen beror på två viktiga faktorer – anställdas nöjdhet och totala kostnad. Minimalistiska hörlurar brukar kosta mindre men kanske inte är lika effektiva eller praktiska för dina medarbetare.

Kvalitet

Bra ljudkvalitet kan vara en mycket kritisk aspekt av dina val – ett samtal av dålig kvalitet kommer att ge ett negativt intryck hos den du talar med och slösa tid eftersom varje sida måste upprepa sig för att höras korrekt. Billigare hörlurar har lägre ljudkvalitet och kan resultera i både skickat och mottaget lågupplöst ljud inte är bra.

Komfort

Ett annat viktigt övervägande är användarkomforten, särskilt när du väljer headset för långvarig användning. Under korta perioder av användning kan vissa protdukter vara tillräckligt lämpliga men inte mer än kortare tid per dag. Titta på olika headsets stilar innan du köper, som hur den ansluts till enheten och hur mycket vaddering som används. Om du tycker det är lämpligt, innan du köper, prata med dina kollegor för att få en viss överenskommelse om ett lämpligt utseende.

Kompatibilitet

Är alla dator headset  kompatibla med Skype? Vi  rekommenderar att besöka Skype Shop på Skypes webbplats, som har en rad garanterade kompatibla headset. Innan du gör en beställning måste du dock se till att du verkligen köper rätt eftersom mobila headset inte fungerar med Skype.

Brusreducerande

Våra hörlurar fungerar med ett aktiv brusreducerande teknik, där vissa ljud blockeras för att ge mottagaren en tydligare kommunikation. Starka brusreducerande hörlurar använder små mikrofoner som absorberar bakgrundsljud och avger brus i motsatt riktning för att blockera oönskat ljud. Systemet fungerar inte för ljud som förändras för mycket, för mikrofonen kan inte plocka upp och svara snabbt på olika frekvenser. Istället är brusreducerande hörlurar till hjälp för att blockera vardagliga ljud, till exempel anställda som chattar i bakgrunden, ljud från kopieringsmaskiner eller t ex  luftkonditioneringen.

Slutsats

Det här är bara några överväganden som du måste tänka på innan du väljer ett headset som gör att du kan få en tydlig kommunikation under ditt Skype-samtal. Vi förstår vikten av effektivt samarbete mellan teammedlemmar på HearPro, därför har vi utformat en mängd olika headset som passar dina behov perfekt.

Inspiration | HearPro